Marius Darie
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Coach, Teacher si Speaker Certificat de John Maxwell TEAM
Consultant certificat Metoda Maxwell DISC
Consultant certificat Metoda Maxwell DISC

Leadershipul face întotdeauna diferenţa. Ne poate construi sau ne poate distruge. În felul acesta construim organizaţii. În felul acesta schimbăm vieţi. Dar, după cum ştii, leadershipul nu este ceva despre care doar vorbim, leadershipul este un stil de viaţă.

În calitate de Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM, îţi ofer workshopuri, seminarii, discursuri şi coaching care să te ajute în creşterea ta personală şi profesională prin intermediul studierii şi aplicării practice a metodelor de leadership dovedite de John Maxwell în ultimii 40 de ani. Lucrând împreună, te voi ajuta pe tine şi/sau pe echipa ta să mergeţi în direcţia atingerii tuturor scopurilor propuse.

Mi-am dezvoltat pasiunea de a investi ȋn oameni şi de a-i ajuta să devină mai buni ȋn cei 18 ani de carieră ȋn mediul corporatist din 4 industrii diferite unde am condus echipe de până la 1800 de oameni. Experienţa câştigată pe "câmpul de lupta" m-a ajutat să ȋmi perfecţionez abilităţile de a dezvolta oamenii ca să ajungă mult mai departe decât ei au crezut ca pot fi ȋn stare.
Combinând principiile de leadership ȋnvăţate de la John Maxwell cu experienţa mea de leadership, pot acum să te ajut şi să te sprijin şi mai mult ȋn a ȋţi descătuşa potenţialul tău pentru a ȋţi maximiza performanţa ȋn călătoria ta continuă de leadership şi de dezvoltare personală.

Contactează-mă. Aştept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un leader de succes.